Γεγονότα

  • 31 ΜΑΪ 2013

   Ο Μίκης Θεοδωράκης το είχε πει πριν από καιρό

   Συντακτική Επιτροπή ΚΑΠ-Σπίθα

   …θα έπρεπε στο νέο Σύνταγμα να μπει σαν ένα από τα πρώτα του άρθρα ότι η με οποιονδήποτε τρόπο προσπάθεια αναβίωσης του Ναζισμού τιμωρείται με ισόβια…

   περισσότερα
  • 31 ΜΑΪ 2013

   ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

   Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης στις 30/5/2013

   περισσότερα
  • 28 ΜΑΪ 2013

   Guardian: "Εμπορικό πεδίο μάχης η Ελλάδα"

   Συντακτική Επιτροπή Κ.Α.Π.-Σπίθα

   «Η Ελλάδα γίνεται πεδίο μάχης για τους ξένους επενδυτές» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, που αναφέρεται στο τοπίο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα στον τομέα των επενδύσεων.

   περισσότερα
  • 26 ΜΑΪ 2013

   Ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα...

   Ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο.

   περισσότερα
  • 18 ΜΑΪ 2013

   ΜΙΚΗΣ - ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΜΠΑNΤΜΙΝΤΟΝ

   Συντακτική Επιτροπή ΚΑΠ-Σπίθα

   Εμείς, τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα που μέσα από αντίξοες συνθήκες και συνεχές κυνηγητό από το σύστημα, αγωνιζόμαστε με φάρο φωτεινό τον Μίκη Θεοδωράκη και πάντα στο πλαίσιο της Ιδρυτικής του Διακήρυξης, τιμούμε τον ηγέτη και ιδρυτή της Σπίθας.

   περισσότερα
  • 17 ΜΑΪ 2013

   Προς την Συντακτική Επιτροπή

    Έλαβα την παρακάτω επιστολή που ομολογώ ότι με προβλημάτισε πολύ.Σας παρακαλώ να την αναρτήσετε και καλώ όσους Σπιθίτες είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση...

   περισσότερα
  • 15 ΜΑΪ 2013

   Επιστολή μαθητή από το 10ο Λύκειο Δραπετσώνας

   Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10ο Λύκειο Δραπετσώνας...

   περισσότερα
  • 13 ΜΑΪ 2013

   DEUTSCHE WELLE: "Ελλάδα: Μία ολόκληρη γενιά κινδυνεύει"

   Συντακτική Επιτροπή Κ.Α.Π.

   Η τακτική του «Σοκ και Δέος» συνεχίζεται πάνω στο έθνος-πειραματόζωο, Ελλάδα, με αιχμή του δόρατος τα συνεχή πλήγματα στην «ευαίσθητη» νεολαία.

   περισσότερα
  • 07 ΜΑΪ 2013

   Eπίσκεψη εμπειρογνώμονα Ο.Η.Ε στο Μ.Κ.Ι.Ε.

   ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

   Στις 27 Απριλίου 2013 το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επισκέφθηκε ο κ. Cephas Lumina, ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ο.Η.Ε, ο οποίος μελετά στην Ελλάδα τις κοινωνικές συνέπειες των άκαμπτων πολιτικών λιτότητας που επιβάλλονται και που ωθούν ένα διαρκώς διογκούμενο ποσοστό ανθρώπων στη χώρα μας να ζει σε συνθήκες «ακραίας φτώχειας».

   περισσότερα
  • 07 ΜΑΪ 2013

   Η απαγορευμένη ιστορία της γενοκτονίας των Ποντίων

   Συντακτική Επιτροπή ΚΑΠ

   Ως Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο έχει οριστεί η 19 η Μαϊου. Την απόφαση αυτή έχει λάβει ομόφωνα η Ελληνική Βουλή το Φεβρουάριο του 1994. Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) που μετρά 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας, μετά από αυτή των Αρμενίων.

   περισσότερα
  • 27 ΑΠΡ 2013

   Ένταση στην επιτροπή για το πολυνομοσχέδιο

   Με κόντρα για τη διαδικασία του κατεπείγοντος με την οποία συζητείται και ψηφίζεται αύριο στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Οικονομικών, ξεκίνησε η...

   περισσότερα
  • 26 ΑΠΡ 2013

   Πέταξαν έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας τη Χρυσή Αυγή

   Νέα πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή αφού όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες το πρωί της Τετάρτης άτομα που φέρονται ως στελέχη του εθνικιστικού συνδέσμου μπήκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα.

   περισσότερα
  • 26 ΑΠΡ 2013

   Σε νευρική κρίση η κυβέρνηση

   Σοβαρές «ρωγμές» παρουσιάζει πλέον η συνοχή της κυβέρνησης μετά τις δημόσιες κόντρες μεταξύ των υπουργών, τον έντονο διάλογο μεταξύ του Πρωθυπουργού και της υφυπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου και τις αποσύρσεις διατάξεων από το πολυνομοσχέδιο στο παρά πέντε μετά τις οξύτατες αντιπαραθέσεις κυβερνητικών στελεχών.

   περισσότερα
   Admin 0,088 seconds created by Gravity.gr