Άρθρα - Δηλώσεις

    • 02 ΙΟΥΝ 2013

      Αλληλογραφία Θεοδωράκη - Δραγώνα

      Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο επιστολή σας προς τον Στέφανο Ληναίο με πολύ απαξιωτικά σχόλια για το πρόσωπό μου και παραθέματα από το δημοσιευμένο έργο μου που είναι όλα παντελώς ψευδή και κατασκευασμένα. Σας ενημερώνω ότι δεν είμαι ιστορικός και δεν γράφω ιστορικά βιβλία.

      περισσότερα
    • 17 ΜΑΪ 2013

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ

      Όπως γνωρίζετε, για τις Σπίθες υπάρχουν τρεις στήλες. Η πρώτη είναι η Ταυτότητά τους, η παρουσίασή τους και μερικά λόγια για την απόφαση των μελών τους να συνεχίσουν σ’ αυτή την καινούρια περίοδο. Η δεύτερη είναι οι Ανακοινώσεις/Προτάσεις και η τρίτη οι Δράσεις.

      περισσότερα
    • 14 ΜΑΪ 2013

      ΙΕΡΙΣΣΟΣ - Δήλωση-Οδηγία

      Ειδικά για τους Έλληνες που έχουν την ευλογία να ζουν σε ένα φυσικό περιβάλλον θεϊκού κάλλους, η αγάπη, ο σεβασμός και η προστασία της φύσης πρέπει να είναι το πρώτο και σπουδαιότερο καθήκον.

      περισσότερα
    • 14 ΜΑΪ 2013

      ΑΡΚΑΔΙ

      Μίκης Θεοδωράκης

      Σήμερα, 5 Μαϊου του 2013, πέντε μέρες μετά τη δήλωσή μου της 30ής Μαρτίου με την οποία πρότεινα την δημιουργία Ανεξάρτητων Σπιθών, τα αποτελέσματα είναι προς το παρόν απογοητευτικά. Έως τώρα ο αριθμός των Σπιθών δείχνει ότι η ανταπόκριση σε σχέση με τη νέα πρότασή μου είναι δραματικά μικρός.

      περισσότερα
    • 13 ΜΑΪ 2013

      ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ

      Μίκης Θεοδωράκης

      Ας τελειώνουμε επί τέλους με όλες αυτές τις παιδικές ασθένειες και ας ασχοληθούμε με τα καθήκοντα που βάζουν μπροστά μας η ζωή και οι ηθικές μας δεσμεύσεις.

      περισσότερα
      Admin 0,109 seconds created by Gravity.gr