ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

  • 05 ΜΑΪ 2012

   ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. - Μίκης Θεοδωράκης

   Στις εκλογές του 2009 τρία εκατομμύρια ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τη Νέα Δημοκρατία. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές, στα 2010, άλλο ένα εκατομμύριο έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. Την 1η του Δεκέμβρη 2010 ιδρύθηκε η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών για να λειτουργήσει σαν γέφυρα ανάμεσα στην Αριστερά και στα τρία εκατομμύρια συμπατριώτες μας που εγκατέλειψαν τον δικομματισμό και περίμεναν από μας τους υπόλοιπους Αριστερούς και Ανεξάρτητους μια σοβαρή πολιτική πρόταση, με κοινό σημείο εκείνο που μας ένωνε και μας ενώνει, δηλαδή την κοινή μας μοίρα σαν κάτοικοι της ίδιας χώρας, της ίδιας πατρίδας που είμαστε.

   περισσότερα
  • 04 ΜΑΪ 2012

   ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - του Γιώργου Κασιμάτη

   Οι καταστροφικές συνέπειες της εφαρμογής των δανειακών συμβάσεων του Μαΐου 2010 -του «Α΄ Μνημονίου»- που διαπιστώσαμε και διακηρύξαμε εξ αρχής, γίνονται πιο απάνθρωπες και πιο καταστροφικές με το «Β΄ Μνημόνιο», το οποίο δε γνωρίζομε ακόμη στο σύνολο το περιεχόμενό του.

   περισσότερα
  • 02 ΜΑΪ 2012

   Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ... - Σάκης Κουβάτσος

   Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές οι οποίες θα αναδείξουν (;) την νέα κυβέρνηση.

   Στις εκλογές αυτές το ΚΑΠ - Σπίθα δεν παίρνει μέρος.

   Οι προσπάθειες μας για την συγκρότηση του πανεθνικού παλλαϊκού μετώπου δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και η μεμονωμένη κάθοδος δεν είχε νόημα σε αυτή τη χρονική στιγμή για το ΚΑΠ-Σπίθα. Είναι άλλωστε γνωστή η θέση μας ότι τις εκλογές το ΚΑΠ-Σπίθα δεν τις αντιμετωπίζει όπως οι πολιτικοί σχηματισμοί που μετέχουν στο σύστημα εξουσίας. Εμείς πιστεύουμε στην ρήξη και ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος που έφερε την χώρα μας σε αυτή την κρίσιμη θέση.

   περισσότερα
   Admin 0,092 seconds created by Gravity.gr