Bιβλιοπροτάσεις ΚΑΠ – ΣΠΙΘΑ

Αγαπητοί  Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η Επιτροπή Website του Κινήματος εγκαινιάζει μια νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα μας που θα ονομάζεται Βιβλιοπρόταση Εβδομάδας. 

Το ΚΑΠ θα προτείνει προς τον Ελληνικό λαό συγκεκριμένα πολιτικά και πολιτιστικά βιβλία προς ανάγνωση, μελέτη και διάδοση, στα πλαίσια της συνολικής Εθνικής Αναγέννησης και Αφύπνισης που επιδιώκουμε.

Πρώτο βιβλίο της ενότητας αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απ’ το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της Ναόμι Κλάιν.

Καλούμε τα μέλη μας να μας στέλνουν τις προτάσεις τους στο [email protected] για βιβλία που θεωρούν ότι πρέπει να αναρτηθούν ως Βιβλιοπρόταση στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΕΠΙΤΡΟΠΗ WEBSITE 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ

    • 03 ΜΑΡ 2013

      Βάσεις, αίμα και πετρέλαιο, του Κώστα Μαρδά

      Αρ. σελίδων: 285 Οι στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή με βάση την Ελλάδα. Πώς με ένα παγκοσμιοποιημένο δίκτυο βάσεων το Πεντάγωνο, εδώ και μισό αιώνα...

      περισσότερα
    • 20 ΦΕΒ 2013

      Το Δόγμα του Σοκ

      της Κλάιν Ναόμι

      Το Δόγμα του Σοκ είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία που μας βοηθούν να καταλάβουμε το παρόν, καθώς αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ανάλυση της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα.

      περισσότερα
      0,114 seconds created by Gravity.gr